Liquidation 2

Garanties

Garantie van uw klassiek of hedendaags meubel

U bent de gelukkige eigenaar van een uitzonderlijk meubelstuk met het brandmerk RIGAUX.
Wij feliciteren u en danken u voor het gestelde vertrouwen.
Sinds meerdere generaties, ontwerpt en produceert de familie Rigaux ambachtelijke hoogwaardige kwaliteitsmeubelen in de traditie en knowhow van de Luikse Meester schrijnwerkers

 

Edele houtsoort

De oorsprong van ons hout ligt in het hart van de mooiste Franse bossen.
Inderdaad, de eerste kwaliteit van een mooi meubel vloeit voort uit het gekozen edele houtsoort. Het hout waarmee uw meubel is samengesteld is onderworpen aan de meest strenge selecties. Zelfs tijdens de productie gebruiken we technieken die de natuurlijke lijnen en bewegingen van het hout volgen. De natuurlijke nuances in het hout komen door elementen van mineralen die de eikenboom gebruikte om te groeien. De knopen in het hout verraden de plaats van een nieuwe tak.
Al deze details vormen een bijdrage aan de rijkdom, authenticiteit en het natuurlijk karakter van uw meubel.
Zoals de natuur zo haar kenmerken heeft, zo is ook uw meubel uniek.

 

Precisie bij handgeassembleerde meubelen

Handgeassembleerde meubelen vereisen meesterschap.  Op basis van originele tekeningen en ontwerpen wordt ieder onderdeeltje van het hout zorgvuldig versneden, passend gemaakt, geschuurd, geassembleerd om zo te komen tot het uitzonderlijk meubel waar u dagelijks van geniet.

Afwerking en geheime recepten

Komt dan de afwerking van uw meubelstuk. Kleuringen en natuurlijke bijenwas , polychrome kleuringen vormen al generaties lang het onderwerp naar de geheime recepten.
Voorzichtig aangebracht door getrainde handen van onze experts, zullen deze uw meubelstuk animeren en de nodige unieke en schitterende patina verlenen , zonder de natuurlijke  structuur van het edele houtsoort te verdoezelen. 

De Meester-Schrijnwerkers Rigaux bieden U een service en een garantie aan.

Na onderzoek over de legitimiteit van uw klacht, door onze experts van het atelier, zal er vastgesteld worden indien het om een verslechtering van het schrijnwerkers werk gaat (buiten kleurverschil door patine, of het beslagwerk) van uw meubel, en uiteraard zonder slecht gebruik ervan, verbinden wij ons ertoe om uw meubel gratis te herstellen tijdens de gehele garantie periode.

 

Enkel details voor een meubel !

Hout van eerste keuze, 100´% massief, originele ontwerpen, natuurlijke huisgemaakte producten voor de kleuring, authentieke patina met bijenwas, gesigneerd door een brandwerk in de massa van het hout, uitzonderlijke diensten en garanties. Voor sommigen enkel een detail.

Voor zowel de Meester-Schrijnwerkers Rigaux, als voor u, maken deze details een wereld van verschil.

webshop2

e-shop

Een unieke selectie om te grijpen!
Ontdek onze webshop
rabot

Made in Belgium

Ontwerper en fabrikant sinds 1898...
Meer weten...