TOTALE LIQUIDATIE voor de werken
kleurenpallet

De kleurenpallet

Onze afwerkingen met bijenwas

13 opeenvolgende handelingen zijn nodig om dit prachtig resultaat te verkrijgen, gerealiseerd door de ervaren handen van onze team schrijnwerkers. De was wordt manueel, met strijkbewegingen aangebracht, die de nodige luister geeft aan uw meubelstuk en tegelijkertijd het hout voedt. De combinatie van een edel houtsoort zoals eik, de natuurlijke producten en de bijenwas geven een licht parfum vrij die ons wellicht aan weleer doet denken. Onze met was behandelde meubelen, laten een diversiteit aan keuzes toe. Diverse patines komen zo tot stand, waarbij de mooie houtstructuur zichtbaar blijft. Bijenwas is geschikt voor alle meubelen en de meeste houtsoorten.

Onze geoliede afwerkingen

Deze geoliede afwerking op basis van plantaardige oliën geeft een meer hedendaags aspect, zij voedt en beschermt eveneens het hout en heeft een matter en natuurlijk uitzicht. Hier enkele karakteristieken van onze geoliede afwerking: vuilafstotend, verdraagt warmte, antivlek. Om uw meubel en hout te beschermen tegen water en stof, kiest u beter voor deze optie. Uw meubelen hebben een natuurlijke look.

Onze polychrome afwerkingen

Polychromie is een antieke kunstvorm, daterend uit het oude Egypte (zie afwerking van de sarcofagen), waarbij de kleuring verkregen wordt door een opeenstapeling van verschillende lagen telkens met een serie van specifieke procedures en bepaalde verftechnieken die zich ruim onderscheidt van een simpele verflaag. Deze techniek biedt u een werkelijke authentieke patine, de verschillende lagen zullen op elkaar inwerken en uw meubelstuk zal met de tijd haar schoonheid ontluiken. Polychroom afgewerkte meubelen geven een meerwaarde aan uw meubilair en beschermt ze in de tijd.

webshop2

e-shop

Een unieke selectie om te grijpen!
Ontdek onze webshop
Face tradition

Catalogus traditioneel

Ontdek hier meer foto's van onze catalogus (PDF) traditionele meubelen.
Onze catalogus ontvangen