Zetelopmaak

Het opmaken van fauteuils


In de tijdsgeest van vroeger was iedere fauteuil een echt meesterwerk/kunstwerk die met veel liefde en kennis van zaken werd gebouwd. Ook vele jaren later als de veerkracht uit de fauteuil verdwenen was en de stof zijn vezels vrijgaf, kon een garnisseur zo’n fauteuil weer helemaal een  nieuw leven inblazen.

Onze ambachtslui, opgeleid in ons bedrijf, delen diezelfde passie, zo zijn we ook in staat uw stoel, salon of fauteuil helemaal te restaureren. Volgens traditie, helpen sangels, veren, dons, paardenhaar en onze knowhow om uw geliefde zetel een tweede jeugd te geven.
Onze collectie stoffen bieden u daartoe heel wat keuze, van zijde tot linnen, katoen, laat u hierbij staan door onze decorateurs. Tevens wordt er tijdens zo een opmaakbeurt ook naar de volledige staat van uw fauteuil of stoel gekeken, soms is het nodig om het houtwerk een beurt te geven, soms is er een los stukje enz..dat wordt dan mits uw toestemming gemaakt. Ook realiseren wij volledige nieuwe karkassen van fauteuils stoelen ,enz. in eik, beuk of essenhout..een groot assortiment ervan kunt u bezichtigen in onze toonzaal. Misschien een manier om uzelf eens een mooi op maat gemaakt zeteltje te schenken voor uw boudoir of een weelderige salon die zijn equivalent nergens anders kent.

Het herkleuren van uw meubelen

Zoals u wellicht de laatste tijd kunt vaststellen is er een vraag of tendens naar meubelen in natuurtinten. . Bleke, grijzige natuurtinten contrasteren immers mooi met de huidige trends in donker behang of muren.
Wij bieden u vanaf heden ook zo’n service aan. Na grondig onderzoek door middel van een foto kunnen wij een gratis prijsofferte opstellen voor het herkleuren van uw eetkamer, slaapkamer enz.
Het blijft uiteraard een uiterst arbeidsintensief werk waarbij ons gespecialiseerd personeel volgens de regels van de kunst tewerk gaat. Uw meubelstuk gaat door verschillende fases en processen.

Raadpleeg ons hierover.

e-shop

Een unieke selectie om te grijpen!
Ontdek onze webshop

Made in Belgium

Ontwerper en fabrikant sinds 1898...
Meer weten...