Wie zijn wij?

 

RIGAUX belgisch fabrikant sinds 1898 

Rigaux binnenhuisinrichting is een team van ambachtlui: meubelmakers, beeldhouwers, stoffeerders, naaisters die in harmonie met elkaar samenwerken om u zo unieke kwaliteitsmeubelen aan te bieden. Sinds vier generaties, volgens traditionele overgeleverde technieken realiseren wij meubelen op maat : eetkamers, bibliotheken, salons, slaapkamers, kleinmeubilair, zeteltjes, binnendeuren, enz..En dat allemaal in ons eigen atelier in Visé. 

Meubelontwerper 

Ieder meubelstuk wordt volgens de overgeleverde traditie van de grootste meubelmakers van weleer ontworpen. Met respect voor de stijl, juiste verhoudingen, de keuze van het beslag. Dit alles maakt de Rigaux-meubelen tijdloos. Zoals de ambachtslieden van destijds krijgen ook onze meubelen een brandmerk als waarborg van kwaliteit.

Om actueel te zijn, ontwerpen wij ook moderne meubelen, met een persoonlijke stijl, waarbij tradionele technieken gehanteerd worden bij de creatie van ons design meublail, met pure en strakke lijnen, waarbij verschillende materialen zoals hout, roestvrij staal, glas enz. gebruikt worden, dit geeft u een ruime waaier van mogelijkheden. 

Welke stijl u ook kiest, traditioneel of hedendaags, ieder meubelstuk wordt met de grootste zorg vervaardigd. 

Binnenhuisinrichting

Buiten het meublair, bieden wij u ook een volledige dienst van binnenhuisinrichting aan. Teneinde uw meubelen een juiste plaats te geven in uw huis en zo de juiste sfeer te creëren, helpen onze binnenhuisarchitecten u ook bij het kiezen van gordijnen, tapijten, behang, enz.. 

Onze diesnten

Zetelopmaak, onderhoudsvoorschriften, onze studiebureau,...
Meer weten ...

e-shop

Een unieke selectie om te grijpen!
Ontdek onze webshop